Bővebb leírás, tartalom
Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét!
Tudd meg, milyen a kiváló minőségi hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a különféle húsfajtákat.
Válogass a több mint 300 recept közül! Szárnyasok, sertés- és marhaételek, vadhúsok és valódi húskülönlegességek is szerepelnek ebben a mindent átfogó könyvben.
Hozd ki a legtöbbet magadból és a húsból. Készíts te is tökéletes marhasültet, valódi görög báránypörköltet vagy akár hamisítatlan BBQ-oldalast. Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét!
Paraméterek
Állapot | új könyv |
Kiadó | Central Könyvek |
Kiadás éve | 2016 |
Oldalszám | 320 oldal |
Vélemények
Még nincs vélemény.
Hasonló könyvek
Szerző: Vrábel Krisztina
160 grammos szénhidrátdiéta 2. - Újabb finom falatok, lemondás nélkül
Szerző: Thomas Erikson
Idiótákkal körülvéve - Hogyan értsük meg azokat, akiket lehetetlen megérteni?
Szerző: Vrábel Krisztina
160 grammos szénhidrátdiéta - Kedvencek könnyebben - Vrábel Krisztina
Szerző: Kriston Andrea
Kriston intim torna férfiaknak - A férfierő megtartása (2. kiadás)
Szerző: Nagy Réka