Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.800 Ft
Online ár: 2.071 Ft
Menny.:db

Húsfélék pácolása és füstölése otthon - A sonkától az oldalasig

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.800 Ft
Online ár: 2.071 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Bernhard Gahm
Cikkszám: 9786155178214
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. december 13.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.

Paraméterek

Kiadó Szigetkönyv
Kiadás éve 2018
Oldalszám 124
ISBN 9786155178214

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek