Személyre szabott könyvek!

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. Ennek hiányában, weboldalunk csak a weboldal használata szempontjából legszükségesebb cookie-kat telepíti a böngészőjébe. Cookie-preferenciáit később is módosíthatja a böngészője Süti beállítások menüpontjában. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Termékek Menü
Akciós ár:
2.800 Ft
2.072 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Húsfélék pácolása és füstölése otthon - A sonkától az oldalasig

Akciós ár:
2.800 Ft
2.072 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db
Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Bernhard Gahm
Cikkszám: 9786155178214
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. május 19.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház

Paraméterek

Kiadó Szigetkönyv
Kiadás éve 2018
Oldalszám 124
ISBN 9786155178214

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!