Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 5.990 Ft
Online ár: 4.730 Ft
Menny.:db

HErBY - A magyar vlogger - Egyed Anikó

Kiadói ajánlott bolti ár: 5.990 Ft
Online ár: 4.730 Ft
Menny.:db

A HErBY, A magyar vlogger című könyv Egyed Anikó tollából. HErBY élő legenda a magyar YouTube világában. A videói által betekinthetünk a mindennapjaiba és a kulisszák mögé. Az életrajzi könyv megmutatja Dely Péter életútját, szól az őt támogató nézőkről és az életét megkeserítő trollokról. Vajon honnan meríti az erőt, amely előreviszi a pályáján? A Publio Kiadó gondozásában.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Egyed Anikó
Cikkszám: 9789634438793
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

HErBY élő legenda a magyar YouTube világában. A videói által betekinthetünk a mindennapjaiba és a kulisszák mögé. Egy vlogger élete nem csupa fény és csillogás, de rengeteg kihívással is meg kell küzdenie. A könyv éppúgy szól a sikereiről, mint azokról az időkről, amikor padlóra került. Egy emberről, akinek mások szórakoztatása a mindene, miközben nem adatott meg számára, hogy gond nélkül elvegyülhessen a tömegben. Jó helyen jársz, ha a YouTube-videózásról és az online média világáról szeretnél többet megtudni, ugyanakkor nem csupán önfejlesztő könyvet tartasz a kezedben. Őszintén és kendőzetlenül megmutatja Dely Péter életútját, szól az őt támogató nézőkről ugyanúgy, mint az életét megkeserítő trollokról. Vajon honnan meríti azt a hatalmas erőt, amely motiválja és előreviszi a pályáján?

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Publio Kiadó
Kiadás éve 2023
Oldalszám 244 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.