Bővebb leírás, tartalom
Ünnepeink megédesítői, a vasárnapi ebéd megkoronázása, vendégváró finomságok és legdekoradtíabb ételeink a házi sütemények. Hazánkban nagy hagyománya van az édességeknek, elég, ha az aranygaluskára, a vargabélesre vagy akár a madártejre gondolunk. Az egészséges életmód sem feltétlenül jelenti a házi jellegű sütemények teljes száműzését, mert ételeink elkészíthetők olyan alapanyagokból és olyan módszerekkel, hogy a kalóriatartalom mellett az adott finomság minél több hasznos tápanyagot tartalmazzon.
F. Horváth Ilona nyomán kiadónk csokorba szedte a házi édességek készÍtésének és tálalásának minden praktikáját. Az ételek elkészítését lépésről-lépésre, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölései mellett mutatjuk be. Ezért nemcsak kezdő háziasszonyoknak nyújtunk hatékony útmutatást, de profi szakácsok is bátran ollózhatnak belőle.
Paraméterek
Kiadó | Totem Plusz Kiadó |
Kiadás éve | 2007 |
Oldalszám | 112 oldal |