Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.980 Ft
Online ár: 2.293 Ft
Menny.:db

Hányattatásaim - Evészavaron innen és túl

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.980 Ft
Online ár: 2.293 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Dr. Gyarmati Andrea
Cikkszám: 9789632482637
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 28.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

"Andrea vagyok és függő" - a megdöbbentő mondattal Gyarmati Andrea legújabb könyvének első oldalain találkozunk. Mi történhetett, hogy az ország valamikori kedvenc úszóbajnoka, később doktornénije ilyen vallomásra ragadtatta magát? Hogy lehet, hogy a gyakori szereplései során mindig jókedvű hírességről nem is sejtettük, milyen kegyetlen időszakon ment keresztül?

Gyarmati Andrea könyvéből megtudhatjuk hányattatásai, szenvedései, függősége nem ma kezdődtek, hanem évtizedekkel ezelőtt. "A tökéletes vízi tündér az összes fényes sikerével lekerült a piedesztáról. Esendő ember lett belőlem, akin segíteni kellett volna, mert egy komoly, és ma már tudom, progresszív betegség jeleit mutattam." - olvashatjuk a Hányattatásaim lapjain.

Több sikeres orvosi és személyes témájú kötet után Gyarmati Andrea most a kettő ötvözete, beteg és orvos lett egy személyben. Leírja a kezdeteket, feltárja a lehetséges okokat, tudományos magyarázatot keres, miközben rendkívüli akaraterővel elindul, és olvasóját is magával viszi saját gyógyulásának felfedező útjára. Lépésről lépésre, fokról fokra, újra és újra végiggondolva, minden oldalról körbejárva tárja fel a folyamat állomásait, mert segíteni akar azoknak, akik még csak az út elején tartanak. Így aztán a Hányattatásaimmal egy könyvben mindjárt hármat kapunk: egy ember szenvedéstörténetét a sikerek és kudarcok hullámvasútján, egy alig ismert betegség aprólékos és minden részletre kiterjedő ismertetését és a gyógyuláshoz vezető lehetséges módszereket eredményeivel és buktatóival egyaránt.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Saxum Kiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 318 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.