Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.990 Ft
Online ár: 2.212 Ft
Menny.:db

Gyógyítók - Fazekas István

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.990 Ft
Online ár: 2.212 Ft
Menny.:db

Oratórium-dráma a tudósok küzdelméről - lényegében ez a Gyógyítók című könyv, amelyet Fazekas István írt. Megjelent a Nepkút Kiadónál.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Fazekas István
Cikkszám: 9786156555076
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Mi is a tudomány? A természet erőinek való gáncsvetés vagy a részeire hulló lényeg újbóli összerakása? Ha a halál, az élet konfliktusa, úgy a tudomány nem lehet más, mint csakis az élet pajzsa és fegyvere. De lehet-e konfliktus a következmény? Az örök nagy kérdés, hogy életünk elválaszthatatlan része-e a halál, elsősorban ez izgatott, amikor írtam ezt a darabot. Az embernek minden körülmények között vállalnia kell a létet: egyrészt egyszerűen, a maga realitásában, tehát úgy, hogy életünk természetes velejárója az, hogy meg kell halnunk, másrészt pedig mitikusan, tehát abban az értelemben is, hogy a halál fölött igenis lehet diadal.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Napkút Kiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 48 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.