Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.990 Ft
Online ár: 2.950 Ft

Gyereklélek sportcipőben - Gyömbér Noémi

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.990 Ft
Online ár: 2.950 Ft

Fiatalkori és utánpótlás sportpszichológia mindenkinek

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Gyömbér Noémi
Cikkszám: 9786155513657
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: 1

Bővebb leírás, tartalom

A rendkívül sikeres Fejben dől el - Sportpszichológia mindenkinek szerzői a fiatal és utánpótlás-korosztálynak, illetve az őket nevelő szülőknek és edzőknek állították össze újabb könyvüket. A kötettel együtt jelenik meg a Gyereklélek sportcipőben mentális napló sportoló fiataloknak.

Hagyjuk békén a gyerekeket! A legfontosabb dolog fiatalkorban az, hogy mindenki szeretettel menjen le edzésre. Élvezzék a sportot, próbálják megkeresni az a sportágat, ahova szívesen járnak, és szeretik azt, amit csinálnak, mert kényszerből nem lehet sportolni.

Cseh László

A sikeres, átlagon felüli sportoló fejben különbözik versenytársaitól, hiszen ott születik meg minden gondolat, ami a későbbiekben cselekedetté alakul. Egyszerűen hangzik, a valóságban ez ennél sokkal bonyolultabb. Fontos a cél, ami a sportoló szeme előtt lebeg nap mint nap. Ezért a célért lesz képes szenvedni, keményen edzeni és rengeteg plusz munkát végezni.

Nagy Ádám

A sport közösségeket képes építeni, egy csapathoz tartozásnak és a közösen elvégzett munkának hatalmas ereje van. Minden akkor változik meg, amikor elkezdődnek az első megmérettetések, és az ember szembesül azzal, hogy nem az ő gyereke lett az első, vagy a legjobb. Én is nagyon nehezen éltem meg ezeket a helyzeteket, noha nálunk nem volt eredményközpontúság.

Jakupcsek Gabriella

Kamaszokkal dolgozom, sokszor nagyon nehéz velük. Az edzőnek egy kicsit pszichológusnak is kell lennie. Egyiket a keményebb szóval lehet belátásra bírni, míg a másiknak simogatás kell, hogy kihozza magából azt, amit tud. A másik fontos dolog, hogy motiválni kell őket a saját lelkesedéseddel, szenvedélyeddel, ez átragad a srácokra. Ha beleélem magamat az edzésbe, az olyan, mintha én lennék az ő helyükben, és ez be is szokott jönni. Nekem a munkám a szenvedélyem, és a példamutatás ragadós tud lenni.

Erdei Zsolt

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Noran Libro Kiadó
Kiadás éve 2016
Oldalszám 376 oldal

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2016. 06. 07. -
Szülőként nagyon fontos és hasznos gondolatokat fedeztem fel a könyvben, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy hatékonyan tudjam segíteni, támogatni a gyermekeim sportbéli tevékenységét, egyéniségük kibontakozását, az edző munkáját. Sportoló szülőként elkövetett hibáink, helyes döntéseink visszaköszönnek az oldalakon, egyúttal tükröt tartva felénk, egyúttal arra ösztönözve, hogy a sportoló szülőként is fejlődhetünk, fejlődünk. Rendkívül hasznos, közérthető, tartalmas könyv. Köszönet a szerzőknek.

Hasonló könyvek