Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.600 Ft
2.664 Ft
Kedvezmény: 26%

Guyana szörnyei - Fábián Tibor

Akciós ár:
3.600 Ft
2.664 Ft
Kedvezmény: 26%

Az igazi szörnyűségek csak ezután kezdődnek: az őserdőben elszabadul egy évtizedek óta lappangó vírus, melynek mutációja élőhalottakat hoz létre.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Fábián Tibor
Cikkszám: 9786069716076
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A fiatal Roger atya dél-amerikai missziós útja utolsó napján kedvetlenül álldogál a georgetowni öregotthon folyosóján. Valaki a nyitott ajtón keresztül papért kiált. Egy öregemberhez lép be, akiről kiderül, hogy ötven éve, ifjú misszionáriusként Guyana őserdeibe indult. Ott azonban rögtön egy vérszomjas törzsbe botlik, akik társait megölik, őt pedig kínzócölöphöz állítják.
Egy évvel később Roger egy amerikai forgatócsoport tanácsadójaként tér vissza Guyanába, abban a reményben, hogy befejezheti Luis atya meghiúsult misszióját. Útjuk során kényszerleszállást hajtanak végre az Essequibo folyó partján. Gépük felszállás közben lezuhan, pilótájukat megölik a rájuk támadó quaria indiánok.
Az igazi szörnyűségek csak ezután kezdődnek: az őserdőben elszabadul egy évtizedek óta lappangó vírus, melynek mutációja élőhalottakat hoz létre. Roger tudja, ha a szupervírus kiszabadul a vadonból, az egész emberiséget megfertőzheti...

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Tortoma Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 208 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */