Személyre szabott könyvek!

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. Ennek hiányában, weboldalunk csak a weboldal használata szempontjából legszükségesebb cookie-kat telepíti a böngészőjébe. Cookie-preferenciáit később is módosíthatja a böngészője Süti beállítások menüpontjában. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Termékek Menü
Akciós ár:
8.695 Ft
6.347 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

Grill, burger, barbecue - A BBQ-világbajnokság receptjei

Akciós ár:
8.695 Ft
6.347 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db
Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Jord Althuizen
Cikkszám: 9789632447735
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. május 20.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

"A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst ízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás minden titkába. Rengeteg hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei - függők lettünk, még, még, még!



Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként, és a bbq/grill műfajra specializálódott szakácsként mindig kíváncsian várom a legújabb megjelenéseket. A témához kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon gazdag, de egy kezemen meg tudnám számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a hiányt pótolja ez a szórakoztató és szakmailag is mértékadó, gyönyörűen kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó étvágyat kívánok hozzá!

Serényi Zsolt, BpBARbq



A BBQ tudománya három módon sajátítható el: sütéssel, olvasással vagy tanfolyamon való részvétellel. Ez a könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal alkalmazhatók, rendkívül olvasmányos, egyben olyan gyakorlatias, akár egy BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány, amely segítheti a hazai barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és látókörük szélesítésében.

Adorjányi Máriusz, Nyárspolgár BBQ

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Scolar Kiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 224 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!