Bővebb leírás, tartalom
Melyik az elronthatatlan palacsintarecept? Mitől nem lesz csomós a rántás? Hogyan lesz olyan a madártej, mint nagymamáink konyhájában? Mi a titka a legegyszerűbb sütőtökkrémlevesnek vagy csokoládémoussenak? Többek között ezekre ad választ a Főzőiskola.
„Ez a kötet az előző szakácskönyveimmel ellentétben nem rólam szól, nem önkifejezési eszköz. Azért írtam, hogy – elsősorban kezdőknek – segítsek megtalálni vagy megszerezni azt a magabiztosságot a konyhában, amely megalapozza olvasóim későbbi rutinját és kreativitását. Nem profi séfként teszem mindezt, hiszen nem vagyok az – hanem mint egy legjobb barátnő, aki ott áll mellettük a konyhában.”
Paraméterek
Kiadó | Libri Könyvkiadó Kft. |
Kiadás éve | 2013 |
Oldalszám | 64 oldal |
Vélemények





