Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig - Horváth Judit és Király Ágnes

Cikkszám: 
9789635652815
Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig - Horváth Judit és Király Ágnes

Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig. Sok közülük a hagyományos magyar konyha fogásait eleveníti fel, de nemzetközi ételek is jelen vannak.

Rendelhető 2 db
Várható kézbesítés
2025.08.29
Személyesen átvehető lesz
2025.08.28
Szerző: Horváth Judit - Király Ágnes
Kiadó: HVG Könyvek
Borító: keménytáblás
Oldalszám: 304
Kiadás éve: 2022
Állapot: új könyv
Borító ár: 8 500 Ft
Online ár: 6 120 Ft
Megtakarítás: 2 380 Ft

Személyes átvétel (Fáy utca 12/C, 13. ker.): INGYENES
FOXPOST - Packeta Group: 1 190 Ft
MPL Csomagautomata: 1 190 Ft
GLS Csomagautomata: 1 590 Ft
MPL Posta Pontra szállítás: 1 590 Ft
GLS csomagpont: 1 590 Ft
MPL házhoz szállítás: 1 590 Ft
GLS házhoz szállítás: 1 990 Ft
Csomagajánlatok
A könyv bővebb leírása

Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük. A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig. Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf. A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra. Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket. Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.

Hasonló kiadványok
Vélemények
Hogy tetszett a könyv? Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Adatok
Gyártói Cikkszám:
9789635652815
Tömeg:
1,348 kg/db
Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig - Horváth Judit és Király Ágnes
Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig - Horváth Judit és Király Ágnes
Borító ár: 8 500 Ft
Online ár: 6 120 Ft
Belépés/Regisztráció
vagy
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Könyvek
Menüpontok