Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.690 Ft
Online ár: 2.728 Ft

Férfi erő

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.690 Ft
Online ár: 2.728 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Robert Augustus Masters
Cikkszám: 9789635298662
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A népszerű párkapcsolati tanácsadó, Robert Augustus Masters világszerte több ezer férfinak segített már fontos önismereti kérdéseket feldolgozni és szembenézni saját árnyaival, múltból hozott sérelmeivel. A Férfierő című könyve olyan kérdéseket feszeget, amikről általános pszichológiai aspektusból kevésbé szoktunk elgondolkodni - és most kifejezetten a férfiak szemszögéből nézhetünk rá a témára. A férfilét alapkérdései kerülnek terítékre.Milyen az igazi férfi? Milyen az igazi maszkulin erő? A szakértő minden olyan témát feldolgoz, ami a férfi társas működéséhez, önismeretéhez, önfejlesztéséhez szükséges. 

- Hogyan befolyásolhatja a múlt a jelenünket?

- Hogyan használhatjuk jól a minden férfiban munkáló egészséges és egészségtelen szégyenérzetet?

- Hogyan lehet a sebezhetőség az erő forrása?

- Érzelmi műveltség - egy alapvető készség a kapcsolati jólléthez

- A felszabadult szexualitás 

- Hogy hallgattasd el a belső kritikusodat?

- Éned árnyékos oldalának felfedezése

- Amire a nőknek szükségük van a férfiaktól

- A pornográfia megértése 

- Az igazi férfias erő felfedezése A könyv őszintén és nyíltan beszél szexről, nemi erőszakról, miközben sorban kitér a legfontosabb párkapcsolati kihívásokra is. A gyakorlatok segítenek szembenézni személyiségünk árnyékos oldalaival, útmutatóul szolgálnak ahhoz, hogy kiteljesedett, elégedett férfiként élhessünk. 

Robert Augustus Masters, PhD kapcsolati szakértő, integrált pszichoterapeuta és pszichoszexuális tréner. Pszichológia doktori fokozattal rendelkezik, számos nagy sikerű könyvet írt, melyek közül elsőként a Férfierő címűt olvashatjuk magyarul. 

Paraméterek

Kiadó Édesvíz Kiadó Kft.
Kiadás éve 2018
Oldalszám 362 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek