Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
4.350 Ft
3.219 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Paraméterek

Borító keménytáblás
Kiadó Stratégiakutató Intézet
Kiadás éve 2021
Oldalszám 423 oldal

Feltámadás, mosolyogva - Varga Csaba

Akciós ár:
4.350 Ft
3.219 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Személyes átvétel és szállítási információ: 

(érvényes a 15 óráig leadott megrendelésekre)

Szerző: Varga Csaba
Cikkszám: 9786158140249
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (ha most készleten van): 2021. március 09.
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Varga Csaba a feltámadást nyújtó Szerelem tanítója. A szerelem szót nagy betűvel kezdi. A felismerés nem új, de éppen ezért vonzó. A Szer-elem ősi szavunk újjászületése. Mintha mindez most még mindig felfoghatatlan lenne. Holott a régi és új igazság diadalmas. Az embert elsősorban a Szer-elem teszi valódi emberré. Nincs más ilyen égi és földi teremtő lehetőségünk, mint az isteni Szerelem megélése és beteljesítése. Az Aranyláng általi lélekaranylás. Az Arany Szerelem tehát egyúttal az Arany Szellem lelki megjelenése.
Ezért mondják ma sokan, hogy a Szer-elmet az a lélek nem élheti meg, aki még nem élte meg a maga teljességében és gyönyörűségében. Ez magyarázza azt az általános tudatosulást, hogy egyelőre nagyon kevés embernek adatott meg az igazi Szer-elem tapasztalása. Az író, költő, mindennek tudatában választotta ezt a könyvcímet. A beteljesült Szer-elem a szerelempárt Istenpárrá, azaz Istenlelkű Párrá teszi. Ez egyúttal a megváltott Szerelempár, mert a korábban szenvedésben, fájdalomban, társtalanságban vergődő nő és férfi a bámulatosan egyesítő Szerelemben mintegy ünnepélyesen felemelkednek a közös Belső úton. Feltámadnak.
Ezt nevezhetjük Arany Feltámadásnak is.
Új típusú emberek, új boldog lelkek, új teremtő szellemek lesznek. Mosolyognak. Ezt a felemelkedést a régi időkben második születésnek hívták, majd Szerelem és Szeretet Emberré válásnak. Az Új Aranykor születése után a Földön ez az új életminőség, az új létminta, az Arany Szerelem Csoda.
Mindenki ezt szeretné most élni. Varga Csaba Szerelem könyvei, Aranyvilág esszéi pedig már ezt tanítják.
A bámulatos csoda életragyogását.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */