Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
4.299 Ft
3.132 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

Erdélyi menyegző – Úrasszonyok-trilógia - Ugron Zsolna

Akciós ár:
4.299 Ft
3.132 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

Ugron Zsolna első történelmi regényében a magyar történelem egyik leghírhedtebb, legtitokzatosabb nőalakját, a bűbájos boszorkányt, Báthory Annát kelti életre.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Ugron Zsolna
Cikkszám: 9789634339816
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dátum (*ha készleten!): 2022. január 26.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

1608 november, Kolozsvár. A város Báthory Anna esküvőjére készülődik. A fejedelem tizennégy éves húgát családja és a hagyományok tiszteletére nevelték. Engedelmes araként vagy lázadó özvegyként teljesíti be sorsát? Hogyan boldogul a három részre szakadt ország politikai játszmái közepette egy fiatal lány a hatalommal bíró férfiak vágyaival, érdekeivel és kapzsiságával? Szerelmes fiatalasszony vagy „ördög, gyilkos kurva”, ahogy az új fejedelem nevezi? A 17. század elejei Erdély és Magyarország a politikai intrikák, az állandó háborúskodások világa, ahol hitviták, árulások és érdekházasságok döntik el országrészek sorsát. A végvárakban, az ostromlott falak mögött csodás jelenésekről, családi átkokról, mérgezésekről és testvérszerelemről suttognak. Ugron Zsolna első történelmi regényében a magyar történelem egyik leghírhedtebb, legtitokzatosabb nőalakját, a bűbájos boszorkányt, Báthory Annát kelti életre. A körülrajongott és gyűlölt Báthoryak világát, amelyben árulások, parancsszóra elhált szerelmek és politikai gyilkosságok közepette egy asszony boldog akart lenni.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Libri Könyvkiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 356 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */