Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.999 Ft
Online ár: 1.197 Ft
Menny.:db

Hankiss Elemér Emlékkönyv

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.999 Ft
Online ár: 1.197 Ft
Menny.:db

Az emlékkötetben Hankiss Elemér egykori munkatársainak, magyar és külföldi kollégáinak, barátainak, illetve családtagjainak az írásai kaptak helyet.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Hankiss Elemér
Cikkszám: 9789634790358
Elérhetőség: Utolsó 7 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. december 13.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Ezek egy része személyes hangvételű emlékezés, másik része pedig Hankiss Elemér szerteágazó - az irodalomelmélettől a szociológián át a filozófiáig és a politológiáig ívelő - munkásságának valamelyik területéhez kapcsolódó tudományos esszé.

A bőséges fotóanyaggal színesített Emlékkönyvet az elmúlt évtizedekben különböző újságokban, folyóiratokban megjelent Hankiss-interjúk csokra zárja le, melyekből kirajzolódik nemcsak a tudós kutató, hanem a közéleti ember és a magánember portréja is.

A könyvhöz mellékletként társul egy DVD, amely az Idegen világban című Hankiss Elemér portréfilmet tartalmazza (rendező: Csortos Szabó Sándor).

A Hankiss Elemér-emlékkönyv a 2015-ben elhunyt sokoldalú társadalomtudós születésének 90. évfordulójára jelent meg.

Paraméterek

Állapot szépséghibás
Kiadó Helikon Kiadó Kft.
Kiadás éve 2018
Oldalszám 604 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.