Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.780 Ft
Online ár: 2.797 Ft
Menny.:db

Egyszerűbb gyermekkor - Hogyan neveljünk nyugodtabb, boldogabb, magabiztosabb gyerekeket?

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.780 Ft
Online ár: 2.797 Ft
Menny.:db

Hogyan neveljünk nyugodtabb, boldogabb, magabiztosabb gyerekeket?

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Kim John Payne
Cikkszám: 9786155281075
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. december 02.
Átlagos értékelés: 2

Bővebb leírás, tartalom

A világhírű pszichológus-pedagógus szerző műve több országban valóságos mozgalmat indított el: szülőkét, akik nem hagyják, hogy korunk konzumkultúrája bedarálja őket, és egy élhetőbb, tartalmasabb, szebb gyermekkort kívánnak lányaiknak és fiaiknak biztosítani.

Ez a könyv arról szól, miként csökkenthetjük gyermekeink életében a fékevesztett tempót, a stresszt, a képernyők uralmát, a tárgyak, tevékenységek és tagolatlan információk sokaságát, melyek anélkül árasztják el és teszik függővé őket, hogy igazi örömet nyújtanának nekik. (Sőt: közvetlenül járulnak hozzá ahhoz, hogy napjainkban egyre több a különböző pszichológiai „címkével” ellátott – hiperaktív, figyelemzavaros, magatartászavaros – gyerek.)

A könyvben leírt egyszerűsítési rendszer minden családban megvalósítható, feltéve, hogy megvan a szándék és az elkötelezettség. A lépéseket nem teendőjegyzéknek, hanem menünek kell tekinteni, melyből az olvasó választhatja ki a saját családjában megvalósítható és fenntartható pontokat.

A szerző nem „könnyen, gyorsan” típusú instant megoldásokat kínál, hanem egy szemléletmódot: a gyermekkor tiszteletét. Ettől azonban nemcsak gyermekünk fog megkönnyebbülni, de mi magunk is felszabadítónak találjuk majd az egyszerűsítéssel nyert bensőségesebb, melegebb családi légkört és szülői hitelességünk növekedését.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Kulcslyuk Kiadó
Kiadás éve 2013
Oldalszám 320 oldal
Borító puhafedeles
Fordító(k)  Hűvös András és Király Juli

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2018. 11. 21. -
2018. 03. 12. -
Remek ajánlás után,remek tartalom.Olvasmányos,könnyen emészthető.

Hasonló könyvek