Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.500 Ft
Online ár: 2.657 Ft

Csakrák könyve - Fedezzük fel rejtett erőinket!

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.500 Ft
Online ár: 2.657 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Ambika Wauters
Cikkszám: 9789634065258
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. december 13.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Tanuljuk meg, hogyan tudjuk irányítani testi, érzelmi és szellemi jóllétünket a test energiaközpontjai, a csakrák segítségével.Fedezzük fel a meditáció, a gyógyulás és a spirituális fejlődés ösvényét, és ismerjük meg jobban önmagunkat.

Tanuljunk különleges módszereket és gyakorlatokat, hogy uralhassuk belső energiánk áramlását, illetve egész

életünket az alapvetô ösztönöktől kezdve a komplex érzelmekig és a kreativitásig.Vegyük ki részünket a spirituális hagyományból, amelynek gyökerei a világ legősibb gondolatrendszereiig nyúlnak, és érjük el az egyensúlyt, valamint a szellemi jóllét állapotát.Ambika Wauters pszichoterapeuta és homeopata. Előadásokat tart és szemináriumokat szervez, ahol az érdeklődők megtanulhatják a csakrák működését, és a segítségükkel zajló gyógyítást.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 144 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek