Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.068 Ft
Menny.:db

Cipruskoporsó - Agatha Christie

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.068 Ft
Menny.:db

Féltékenységéből adódóan kizárólag neki lehetett oka a fiatal és szép Mary Gerrard, Laura néni felolvasónőjének a megölésére.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Agatha Christie
Cikkszám: 9789634798781
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Nagynénje hosszan tartó, súlyos betegségét követő halála után Elinor Carlisle hatalmas vagyont örököl. Ám lehet, hogy mindezt már nem tudja élvezni, ugyanis gyilkosság vádjával áll a bíróság előtt. Ő az egyetlen gyanúsított, mivel féltékenységéből adódóan kizárólag neki lehetett oka a fiatal és szép Mary Gerrard, Laura néni felolvasónőjének a megölésére. A vádat csak súlyosbítja, hogy nagynénje - közvetlenül a halála előtt - módosítani akarta a végrendeletét Mary javára. Az indíték egyértelmű, minden Elinor ellen szól - de akad valaki, aki váltig hisz Elinor ártatlanságában: Peter Lord, Laura néni kezelőorvosa. A doktor, hogy megmentse Elinort a már biztosnak látszó ítélettől, nem kisebb szakértőt bíz meg a védelem oldalán, mint a nagy Hercule Poirot-t.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Helikon Kiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 296 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek