Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.890 Ft
Online ár: 2.136 Ft

Carlo Rovelli: Hét rövid fizikalecke

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.890 Ft
Online ár: 2.136 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Carlo Rovelli
Cikkszám: 9789633552292
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A Hét rövid fizikalecke évszázadok tudásának bravúros és szellemes összefoglalója. Carlo Rovelli a 20. századi fizika forradalmi felfedezésein és rejtélyein relativitáselmélet, kvantumfizika, fekete lyukak, az univerzum szerkezete vezeti át az olvasót élvezetes, közérthető és választékos stílusban. Megismertet a múlt század jelentős tudományos felfedezéseivel és azok jelentőségével, s teszi mindezt olyan könnyed és szórakoztató stílusban, hogy még a modern fizikában járatlanok is kedvet kapnak a tudományhoz.

A tudományos kíváncsiság, a valóság elmélyült kutatása és a tudósok képessége arra, hogy másképp lássák a világot, már-már költészet.

Financial Times

Paraméterek

Kiadó Park Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve 2016
Oldalszám 100 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek