Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.999 Ft
Online ár: 3.642 Ft
Menny.:db

Bourne - Evolúció - Robert Ludlum - Brian Freeman

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.999 Ft
Online ár: 3.642 Ft
Menny.:db

Miután egy tömeglövöldözésben életét vesztette a nő, akit szeretett, Jason Bourne rájön, hogy a halála nem pusztán az, aminek látszik.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Robert Ludlum - Brian Freeman
Cikkszám: 9789636358143
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A múltját vesztett Treadstone-veterán újabb ügybe keveredik, melynek felgöngyölítése során bebizonyosodik, a képességei korántsem koptak meg a kiképzése óta eltelt idő alatt, annak ellenére, hogy már otthagyta a szervezetet.

Miután egy tömeglövöldözésben életét vesztette a nő, akit szeretett, Jason Bourne rájön, hogy a halála nem pusztán az, aminek látszik. Még rosszabb, hogy gyanúja szerint az a Treadstone-ügynök állhat mögötte, aki azzá tette, ami, akivel szoros kapcsolatot ápolt.

Aztán lelőnek egy kongresszusi képviselőt New Yorkban. A gyilkossághoz köze lehet annak a törvényjavaslatnak, amely szigorúbban szabályozná az adatok kezelésével kapcsolatos eljárásokat a technológiai szektorban, tehát techóriások és a Medúza nevű titkos szervezet is érintett lehet. Bourne szaglászni kezd, és hamarosan rájön, hogy egyedül van, sőt talán rá vadászik még egykori ügynöksége is. Csak a kíváncsi újságíró, Abbey Laurent segítségére támaszkodhat, aki, meglepetésére, érzelmeket ébreszt benne.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó I.P.C. Könyvek
Kiadás éve 2022
Oldalszám 480 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.