Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.990 Ft
Online ár: 1.470 Ft
Menny.:db

Bonus Pastor - a gyilkos öröksége

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.990 Ft
Online ár: 1.470 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: KINCSES ZOLTÁN
Cikkszám: 9789638687883
Elérhetőség: Utolsó 5 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Adam Hartel, a Harvard egyetem vallástörténész professzora egy reggel különös, rituális gyilkosságsorozat kellős közepében találja magát. A rendőrség őt magát gyanúsítja, holott az egyik áldozat a saját édesapja.
A reménytelennek tűnő helyzetben onnan kap segítséget, ahonnan a legkevésbé számít rá: elhunyt édesapja titkos üzenetei vezetik végig a titkok megfejtésének ösvényén. A tét minden vagy semmi: a túlélés, az igazság és az elvesztett szerelem megtalálása, vagy a halál.
A szálak a professzor családjának múltjába vezetnek vissza. A középkori Magyarországon létrehozott titkos társaságok vívják harcukat Adam Hartel feje fölött, aki a nyomokat követve Déva várához utazik. Itt tudja meg, hogy egyik őse, Dávid Ferenc, az Erdély földjén született unitárius vallás megalapítója volt, s ezért vált ő maga is célponttá.
De Déván már figyeli őt a tizenkét „kőműves”, hogy ismét lecsapjanak áldozatukra.

Paraméterek

Kiadó Aranyszarvas Kiadó
Kiadás éve 2008
Oldalszám 260 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.