Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
4.490 Ft
3.323 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Paraméterek

ISBN 9789635295005
Kiadó Édesvíz Kiadó Kft.
Kiadás éve 2015
Oldalszám 232 oldal

Az erő benned van (Louise L. Hay)

Akciós ár:
4.490 Ft
3.323 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db
Szerző: Louise L. Hay
Cikkszám: 9789635295005
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

"A minap ezzel fordult hozzám valaki: A legcsodálatosabb ajándékot adta nekem - megajándékozott önmagammal." (Louise L. Hay)Ki vagy? mi a célod ezen a világon? Mit gondolsz az életről? Mindnyájunkban van egy belső Erő, amely választ adhat a kérdéseinkre, eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális kapcsolathoz és a virágzó karrierhez. Elnyerhetjük a jólét valamennyi formáját, csak hinnünk kell a lehetőségekben.Ez a könyv feltárja előttünk, mekkora hatalmunk van valójában, és arra biztat, hogy ne kívül keressük az erőt, hiszen bennünk is adott, és bármikor pozitív célok szolgálatába állíthatjuk!Louise L. Hay, az Éld az életed! című nagysikerű könyv szerzője tovább fűzi az ÉN szeretetéről vallott gondolatait. Személyesen szól minden olvasóhoz, s a következőket üzeni:

- Figyelj a belső hangodra!

- Nyilvánítsd ki szabadon az érzéseidet!

- Vállald a felelősságet sorsod alakításáért!

- Szabadulj meg a félelmeidtől!

- Gyógyítsd meg önmagadat és a Földet a meditáció erejével!

- Bízz az életedben, mert mindaz, amire szükséged van, rendelkezésedre áll!Emlékszel arra az időre, amikor utoljára szerelmes voltál? A szíved csordultig telt. Csodálatos érzés vlt. Ugyanezt éled át, amikor saját magadat szereted, csakhogy te sosem távozol. Ha egyszer megszeretted magadat, ez az érzés életed végéig elkísér, így önmagaddal kell kiépítened a legbensőségesebb kapcsolatot! Azonban a világ összes elmélete haszontalan, ha nem vezet cselekvéshez, pozitív változáshoz. Ezért bátran tedd meg az első lépést önmagad megismerése felé, bármilyen jelentéktelen legyen is az a lépés! Tudatosítsd, hogy tanulni akarsz, s meglátod, csodák történnek!

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */