Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.499 Ft
Online ár: 2.589 Ft

Az arab fia - Csábítás és az erotika a kelet kapujában

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.499 Ft
Online ár: 2.589 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Borsa Brown
Cikkszám: 9786155692369
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: 1

Bővebb leírás, tartalom

Khalid al-Szudairi húgával együtt végérvényesen felnőtté válik, új élete küszöbén áll. Nehezen szakad el a biztonságot nyújtó családjától, de azt is érzi, ha bizonyítani akar, akkor valóra kell váltania álmait. Olyan terveket, amelyekhez valószínűleg apjának is lesz pár keresetlen szava...Közeli családtagjai folyamatos nyomás alatt tarják, hiszen már mindenki az unokatestvérével megkötendő menyegzőre készül. Esélye sincs kihátrálni, hiszen elkövette a legnagyobb bűnt, amit nővel szemben elkövethet. Vagy házasodik, vagy halálba küldi a lányt.Vajon miként lesz képes összeegyeztetni a vágyait, álmait a saját családja és hazája korlátaival? Sikerül Annát, az oly féltve őrzött testvért elengednie? Mi vár rá az elzárt világon kívül?És a legfontosabb: Mi van, ha csak úgy elsuhan az ember szeme előtt a szerelem maga? Utána fordul, hogy megszerezze, vagy behunyva szemeit, lemondva a felemelő érzésről, kitart a tervei mellett?Borsa Brown egyedi, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Az Arab-sorozat utolsó, befejező kötete, melyben a sokak által megszeretett Szudairi család elbúcsúzik, ismét bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Álomgyár Kiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 480 oldal

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2018. 02. 05. -
A Mai Könyv webáruház gyors szállításának köszönhetően egy lebilincselő és érdekes könyvben volt részem. Érdekes egy idegen kultúrájú család életébe belátni és olvasni róla. Borsa Brown most is izgalmas témájú könyvet írt.

Hasonló könyvek