Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.990 Ft
Online ár: 3.692 Ft
Menny.:db

Agora - Végh Attila

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.990 Ft
Online ár: 3.692 Ft
Menny.:db

Befejezetlen királyság. Összegyűlnek az utazók, átadják egymásnak tudásukat, észrevétlenül vagy tudatosan megváltoztatják az emberiség jövőjét.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Végh Attila
Cikkszám: 9786156326232
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 09.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Freud kissé zavartan nyitotta ki az aprólékos munkával kidolgozott fadobozt, melynek tetejébe készítője egy különleges, legalább tíz centiméter átmérőjű, domború fekete követ dolgozott bele, és a kő alá egy homokórát faragott. Első ránézésre azt hihette az ember, hogy a mester elrontotta a homokórát, mivel abban alulról felfelé peregtek a homokszemek, de ha a készítő monogramja LDV, akkor a tévedés teljes mértékben ki van zárva.
A dobozban egy valóban nagyon réginek tűnő kézirat rejtőzött.

Leonardo da Vinci önéletírása több mint négyszáz éven át utazik, hogy a megfelelő időben a megfelelő kezekbe kerülve segítsen megakadályozni az emberiségre leselkedő, pusztító járványt.

Az Agora egy téren és időn kívül létező, különleges hely, ahol a görög piacterekhez hasonlóan összegyűlnek a kiválasztott utazók, és miközben átadják egymásnak tudásukat, észrevétlenül vagy tudatosan megváltoztatják az emberiség jövőjét.

A reneszánsz kor legzseniálisabb elméje, Leonardo da Vinci, a pszichoanalízis atyja, Sigmund Freud, a Grál leglelkesebb kutatója, Otto Rahn, a Nobel-díjas fizikus, Richard Feynman, egy rejtélyes biológus és egy alig harmincéves vallástörténész professzor összefognak, hogy megmentsék az emberiséget.
Egy ilyen különleges társaságnak sem a tér, sem az idő nem állhat az útjába.

Kicsit sajnálom, hogy elpazaroltam negyven évet a világ, az ember, a múlt, a jelen és a jövő, no meg a kvantumfizika megértésére... Elég lett volna elolvasnom ezt a letehetetlenül izgalmas, szív- és torokszorító regényt, amely minden kérdésre és aggodalomra felkavaró választ adott. - Boldizsár Ildikó

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Gingko Kiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 424 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek