Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.500 Ft
Online ár: 3.419 Ft
Menny.:db

Acélsodrony 60 - Hatvanas évek (Aczél Endre)

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.500 Ft
Online ár: 3.419 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Aczél Endre
Cikkszám: 9789635309672
Elérhetőség: Utolsó 5 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. január 31.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Mesél, magyaráz és – remélem – szórakoztat is. Ebben a könyvben előbukkannak a kor Magyarországának politikai eseményei és szereplői; a nagyvilágé nemkülönben. Találkozni lehet mindazokkal a művészekkel, alkotásokkal, tudósokkal – a szellem világának nagyjaival –, akik egy egész nemzedék világlátását formálták. De nem marad ki a sport sem, ugyanilyen metszetben.                                                                                                                                      

A mozaikszerűen összeálló kép sokakban, akik maguk is megélték azokat az időket, nosztalgikus érzéseket ébreszthet, a fiatalabbak érdeklődését pedig felkeltheti egy olyan korszak iránt, melyről alighanem keveset vagy szinte semmit sem tudnak. Az, hogy közben lezajlott egy rendszerváltozás, nem ok, még kevésbé "gyógyír a feledésre" (Katajev).Magyarország és a világ közel fél évszázaddal ezelőtt is élt, lélegzett, alkotott.Könyvem segédkezet nyújt annak a megértéséhez, miként éltek a 60-as évek Magyarországában.

Paraméterek

Kiadó Park Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve 2016
Oldalszám 416 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek