Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
4.900 Ft
3.614 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Paraméterek

Kiadó Park Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve 2015
Oldal szám 480 oldal

A vörös herceg /Egy habsburg főherceg titkos életei (Timothy Snyder)

Akciós ár:
4.900 Ft
3.614 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

A vörös herceg /Egy habsburg főherceg titkos életei (Timothy Snyder)

Szerző: Timothy Snyder
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 899 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. június 08.

Bővebb leírás, tartalom

Egy letűnt világ megkapó ábrázolása. Remekmű. THE TELEGRAPH


 

Habsburg Vilmos a Habsburg főhercegek udvari felségjeleit, később egy párizsi emigráns egyszerű öltönyét viselte, és időnként frakkot öltött. Bár álma, hogy Ukrajna királya legyen, az első világháborút követően szertefoszlott, ő mégse adta fel, s szinte bármire hajlandó volt, hogy célját elérje: a német imperialisták szövetségese lett, dühödt osztrák monarchista, a fasizmus lelkes támogatója, majd Hitler elszánt ellensége, s végül a sztálini rezsimről jelentő kém. Egy kijevi börtönben hunyt el 1948-ban.


 

A vörös hercegben Timothy Snyder neves amerikai történész emlékezetes portrét rajzol egy férfiról, akiben a 20. századi Európa számos ellentmondása öltött testet. A lenyűgöző életrajzot mozgalmas korképpel ötvöző könyv mélyen elgondolkodtat a személyes és nemzeti identitások változékonyságáról.


 

Vilmos a tragikus sorsú IV. Károly és annak komoly európai politikussá lett fia, Habsburg Ottó mellett a 20. század talán legkülönlegesebb Habsburg figurája. DIE WELT


 

Szerző: Timothy SnyderCím: A vörös hercegAlcím: Egy Habsburg főherceg titkos életeiKötésfajta: keménytáblás védőborítóvalOldalak száma: 480Kiadó: ParkKiadás éve: 2015Fordító: Kelemen László

A vörös herceg /Egy habsburg főherceg titkos életei (Timothy Snyder) című könyv most 3.614 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Akciós könyvek-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */