Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.699 Ft
Online ár: 2.736 Ft

A végtelen történet - Tedd azt, amit akarsz!

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.699 Ft
Online ár: 2.736 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Michael Ende
Cikkszám: 9789634050551
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: 1

Bővebb leírás, tartalom

TEDD AZT, AMIT AKARSZ

ez a felirata annak a medalionnak, amely a korlátlan hatalmat jelképezi Fantáziában. De hogy ez a mondat voltaképpen mit is jelent, azt Barnabás csak hosszú, fáradságos útja végén tudja meg. 

Bux Barnabás Boldizsár számára, aki nem különösebben okos vagy szép, viszont gyönyörű történeteket tud mesélni, valóra válik minden gyermek álma: egy rejtélyes könyv olvasása közben hirtelen átkerül a mesébe, s ő lesz Fantázia birodalmának legfontosabb lakója, megmentője, akinek meséi nyomán új lények és tájak keletkeznek. Barnabás előtt nincs lehetetlen ebben a birodalomban, mert nála van a mindenható medál, az AURIN, s barátja lesz Fantázia legbátrabb vitéze, Atráskó és annak fehér szerencsesárkánya. Amikor azonban Barnabás túlságosan magabiztossá válik, s a medál feliratát Tedd azt, amit akarsz a saját érdekei szerint kezdi értelmezni, lassanként rémisztővé válik az addig oly kedves képzeletbeli világ. Barnabásnak sokat kell tanulnia, sok kalandot kell átvészelnie, hogy megtudja, hogyan lesz a fantázia hőséből a mindennapok hőse, s hogyan válhat története valóban végtelenné. 

Bux Barnabás Boldizsár történetét már eddig is világszerte több millió felnőtt és gyermek ismerhette meg, hiszen Michael Ende örökérvényű meseregényét 1979-es megjelenése óta számtalan nyelvre lefordították, és egy csodálatos filmet is forgattak belőle.

Szerző: Michael Ende
Cím: A Végtelen Történet
Alcím: Tedd azt amit akarsz
Kötésfajta: puha fedelű, kartonált
Oldalak száma: 444
Kiadó: Európa
Kiadás éve: 2015
Fordító: Hárs Ernő

Paraméterek

Kiadó Európa Könyvkiadó
Kiadás éve 2015
Oldalszám 444 oldal
Borító keménytáblás védőborítóval

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2016. 08. 26. -
Még csak belelapoztam, beleolvastam, de alig várom, hogy olvashassam."Csak" egy nyugodt sarok kell hozzá! Nagyon különleges, hogy piros és kék betűvel van nyomtatva.

Hasonló könyvek