Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.216 Ft

A változás te magad légy - Steve Andreas - Charles Faulkner

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.216 Ft

A könyv szerkesztői közérthetően ismertetik a leghatékonyabb gyakorlatokat, hogy a változást akár egyedül is bárki eredményesen elvégezhesse.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Charles Faulkner
Cikkszám: 9789634331735
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Ez egészen biztos. A mi életünket ugyanis már megváltoztatta. Az NLP, avagy neuro-lingvisztikus programozás a változás művészete: a világszerte népszerű módszer segít az embereknek elérni és használni saját korlátlan, belső erőforrásaikat. 

A könyv szerkesztői, Steve Andreas és Charles Faulkner az NLP Comprehensive gazdag tapasztalatait összegyűjtve közérthetően ismertetik a leghatékonyabb gyakorlatokat, hogy azokat akár egyedül is bárki eredményesen elvégezhesse.

Példáik olyan változásokat mutatnak be, amelyek hús-vér emberekkel történtek meg.

Számos esetben csak annyi időre volt szükség e változások eléréséhez, amennyi idő alatt egy-egy beszámolót elolvasol. Ezek az átalakulások konkrét, elsajátítható technikák alkalmazásának az eredményei: ha végigcsinálod őket, te is rájöhetsz arra, hogy mi a küldetésed, és arra is, hogyan tudod teljesíteni.

Paraméterek

ISBN 9789634331735
Kiadó Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve 2017
Oldalszám 424 oldal
Borító puhatáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek