Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.699 Ft
Online ár: 1.969 Ft
Menny.:db

A Pál utcai fiúk + A Gittegylet - puha kötés - Molnár Ferenc

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.699 Ft
Online ár: 1.969 Ft
Menny.:db

Az élet nagy pillanatait egy csapat gyerek sorsán keresztül megmutatni, maradandó regényt írni erről csak keveseknek sikerült. Molnár Ferenc közéjük tartozik.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Molnár Ferenc
Cikkszám: 9789636030865
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 09.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Játék és harc, barátság és árulás, összetartás és pártoskodás, győzelem és halál.

Tengernyi könyv született, amely az élet nagy pillanatait, sikereit és kudarcait egy csapat gyerek sorsán keresztül akarja megmutatni, de maradandó regényt írni erről csak keveseknek sikerült. Molnár Ferenc közéjük tartozik. Könyve napjainkra sem vesztett varázsából, a világon mindenütt érthető és átélhető, száz évvel első megjelenése után is friss és érdekes.

Készült belőle némafilm és hangosfilm, közel két tucat nyelvre fordították le, és több országban kötelező vagy ajánlott olvasmánnyá tették. Szereplői, akik Molnár Ferenchez hasonlóan a budapesti Józsefváros szülöttei, ma már valamennyien az ifjúsági irodalom halhatatlan hősei.

Gyerekkorunkban mindannyian olyan bátrak szeretnénk lenni, mint Boka, olyan elszántak, mint Nemecsek, és vágyunk egy helyre, ahol ugyanúgy otthon érezhetjük magunkat, mint a Pál utcai fiúk a grundon.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Móra Könyvkiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 214 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek