Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.500 Ft
Online ár: 2.554 Ft
Menny.:db

A mindenség csodáinak könyve - Grandpierre Attila

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.500 Ft
Online ár: 2.554 Ft
Menny.:db

Könyv, amely varázsgömbként maga a Természet Nagykönyve, a sok ezer éve elveszett bölcsek köve, s egyben az örök élet itala.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Grandpierre Attila
Cikkszám: 9789637707261
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 09.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Létezhet-e olyan könyv, ami bepillantást ad a Mindenség életébe? Létezhet-e olyan könyv, ami megmutatja, hogyan bújik elő a Mindenség önmagából? Létezhet-e olyan könyv, amitől ráeszmélhetünk a Mindenség bennünk élni vágyó varázserőire: Létezhet-e olyan könyv, amely kaput nyit az élet és a Mindenség varázserőinek felfogásához, a Mindenség legnagyobb titkaihoz? Létezhet-e olyan könyv, amely varázsgömbként, dióhéjban maga a Természet Nagykönyve, a sok ezer éve elveszett bölcsek köve, s egyben az örök élet itala? A Mindenség csodáinak könyve az első, és a legmerészebb kísérlet ennek a varázskönyvnek a megközelítésére, amelynek a kedves Olvasó is részese, és amelyet mindannyian az életünkkel írunk tovább.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Titokfejtő Könyvkiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 100 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.