Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.800 Ft
Online ár: 2.772 Ft
Menny.:db

A KÖZÖSSÉGALKOTÁS MŰVÉSZETE 365 NAPON ÁT (Jean Vanier)

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.800 Ft
Online ár: 2.772 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Jean Vanier
Cikkszám: 9786155835018
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Ez a könyv a közösség iránti mély megértésből és szeretetből született. Szerzője nem romantikus idealista, hanem olyan ember, akiben évtizedek nehéz és örömteli tapasztalatai kristályosodtak ki gazdag bölcsességgé, amelyet e művével ajándékoz az Olvasóknak. Mély empátiával ismeri el az együttélésből, a közös munkálkodásból fakadó elkerülhetetlen nehézségeket, ugyanakkor segít felismernünk, hogy az ezekkel való megküzdés nélkül nincs valódi fejlődés. Mindamellett, hogy iránymutatást ad ehhez az igazi értékeket hozó növekedéshez, ezen messze túlmutatva magát a szeretetközösség lényegét ragadja meg.


Ez a 365, mély keresztény hittel áthatott gondolat napjainkban egyre időszerűbbé válik, értékes lelki segítséget nyújtva mindazoknak, akik el szeretnének szakadni korunk elszigetelődésre, bezárulásra, a csakis önmagunknak és önmagunkért való élésre hajlamosító látásmódjától; azoknak, akik szeretnék megnyitni a szívüket és válaszolni a közösségalkotás hívására. Olyan lépésekre inspirál, amelyeket bárhol gyakorolhatunk, legyen szó akár a párkapcsolatunkról, a tágabb családunkról, a munkahelyünkről, a vallási közösségünkről, vagy bármilyen közösségről, amelynek tagjai vagyunk. Együttérzésre tanít, elvezet az őszinte kapcsolódáshoz, s ahhoz, hogyan legyünk jelen egymás számára. 

Könyvünket jó szívvel ajánljuk mindenkinek, felekezettől függetlenül.

Paraméterek

kiadó CASPARUS KIADÓ
kiadás éve 2018
súlya 420 gramm
Dimenzió 150 mm * 145 mm * 30 mm
Terjedelme 405 oldal
ISBN 9786155835018

Vélemények

Még nincs vélemény.