Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.790 Ft
Online ár: 3.496 Ft
Menny.:db

A kamasz király udvarában - Miklya Luzsányi Mónika

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.790 Ft
Online ár: 3.496 Ft
Menny.:db

Zsófiék minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy megakadályozzák a vereséget és a fiatal király halálát. De hiába.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Miklya Luzsányi Mónika
Cikkszám: 9789635873456
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 09.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A Vitéz János Gimnázium udvarán álló sok száz éves platánfa gyökerei mélyre nyúlnak a földbe és messzire a múltba. Imi már ismeri a fa titkát, és hiába próbálja eltitkolni Zsófi elől, a lány nem tűr ellentmondást, így a fiúnak nincs más választása, vissza kell vinnie Zsófit a múltba. Így pillanatok alatt 1521-ben találják magukat, II. Lajos udvarában, 5 évvel a mohácsi csata előtt. Zsófiék minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy megakadályozzák a vereséget és a fiatal király halálát. De hiába az új, nagy hatalmú barátok és a királynő igyekezete. A történelmet nem lehet megváltoztatni.

Az Abszolút Töri sorozatba olyan olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesen, abszolút színvonalasan, abszolút mai nyelven szólnak a magyar történelem fontos pillanatairól és korszakairól. A szereplők útra kelnek az időben, és az olvasó egy fordulatos kalandregényt végigizgulva, szinte észrevétlenül kerül közelebb az adott kor szelleméhez, fontos alakjaihoz. Utazzunk bármilyen messze is a múltba, egy biztos: ezeket a könyveket abszolút jó olvasni!

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Pozsonyi Pagony Kft.
Kiadás éve 2022
Oldalszám 352 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek