Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.390 Ft
Online ár: 2.508 Ft
Menny.:db

A holló gyűrűje - Berg Judit

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.390 Ft
Online ár: 2.508 Ft
Menny.:db

Berg Judit könyvében éjszakánként szó szerint életre kelnek a budavári Mátyás-templomot díszítő állatok, gorgók, sárkányok meg Bodza, a királysírt őrző kőkutya

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Berg Judit
Cikkszám: 9789638874375
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 09.
Átlagos értékelés: 1

Bővebb leírás, tartalom

"- Akkor segíts megtalálni a gyűrűt! - förmedt rá türelmetlenül a fekete bagoly. - Azt javaslom, hagyjuk abba a nyavalygást, és lépjünk a tettek mezejére!
- Az hol van? - bámult az ökör, de senki sem felelt neki.
- Tud valaki az eltűnt gyűrűről? - nézett körül szigorúan a bagoly.
Az állatok a fejüket rázták, ám ekkor félszegen előállt Bodza.
- Én tegnap elcsatangoltam, ezért nem változtam vissza szoborrá veletek együtt. 
- Hogy tudtál a helyedről elmozdulni? - rivallt rá a fekete bagoly.
- Nem tudom, csak vitt a lábam - hajtotta le a fejét Bodza.
- Én sejtem! - emelte fel egyik szárnyát a szürke bagoly. - Jár ide egy kislány, aki nevet adott neki! Aki nevet kap, megerősödik. Ezért tudott elszaladni.
- Lehetséges - hagyta rá mogorván a fekete bagoly. - De most már azt mondd, megtudtál-e valamit odakint..."

Berg Juditnak, a József Attila-díjas írónak, a Hisztimesék szerzőjének, Rumini és Alma megteremtőjének új könyvében éjszakánként szó szerint életre kelnek a budavári Mátyás-templomot díszítő állatok, gorgók, sárkányok meg Bodza, a királysírt őrző kőkutya. S többé vissza sem változhatnak, hacsak időben meg nem találják a templom hollójának a nagy viharban eltűnt gyűrűjét.

Paraméterek

Kiadó Ecovit Kiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 80 oldal

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2020. 10. 15. -
A szerzőtől megszokott magával ragadó történet, amit nehéz letenni. Valós, történelmi helyszíneken megelevenedő izgalmas mesevilág. Aki szereti a Budai Várnegyedet és a Mátyás templomot annak azért, aki alig ismeri, el akar majd menni! Estéről estére, szülőként is nagyon vártuk az újabb fejezeteket. Elsősorban kisiskolás korosztálynak ajánlom, de az óvodában felolvasva is sikert aratott.

Hasonló könyvek