Több, mint 30.000 könyv! Rendelje csomagpontra! Gyors szállítás!
Ügyfélszolgálat: +36-70/567-9566
Natúr borok - Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világábaa címe Isabelle Legeron MW gasztronómiai könyvének, amelyből kiderül, a legfinomabb, legautentikusabb és legegészségesebb borok természetes módon érlelődnek.
Vásárolja meg most kedvező áron Natúr borok - Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világába termékünket és válogasson további több tízezer könyvünk közül és máris élvezheti a olvasás élményét! Magyarországi készletről szállítjuk könyveinket, ráadásul akár 1 napon belül átadjuk a futárszolgálatnak és 2-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!
A natúr bor élő bor - ahogyan a természet megalkotta. Nem más, mint a mindenki által ismert szőlőlé, amely szinte emberi beavatkozás nélkül erjed borrá.A legfinomabb, legautentikusabb és legegészségesebb borok természetes módon érlelődnek. A natúr bor készítésének feltételeit országonként eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga a fenntartható módon termesztett, organikus és biodinamikus szőlő. A borkészítés során semmit nem távolítanak el belőle vagy adnak hozzá, legfeljebb egy leheletnyi szulfitot.Ha érdekel bennünket, mi van a poharunkban, és felfedeznénk új ízeket, ha szeretnénk többet megtudni a natúr borokról, köztük a narancsborokról, a pezsgőkről és a champagne-ról, valamint annak őséről, a pét-natról, akkor itt a lehetőség, hogy a világ egyik legismertebb natúrborászától tanuljunk.Isabelle Legeron MW világszerte kampányol a natúr borokért. Nagy sikerű RAW Wine-borvásárokat vezet Londonban, Berlinben, New Yorkban, Los Angelesben és Montréalban. Könyvében bemutatja a természetes borkészítés folyamatait, megismertet több mint 140-féle borral és azok termelőivel. A nemzetközi kitekintés mellett nem maradhat el a magyar natúrborászok bemutatása sem, akiknek borai a világ élvonalába tartoznak.A könyv megjelenését a Mitiszol? by Chef Market támogatta.