Bővebb leírás, tartalom
Lajos Mari mindig is különös vonzalmat érzett az olasz konyha iránt. Ebben a könyvben 35 év gasztronómiai gyűjtőmunkájának terméséből válogat. A receptek között megtalálhatók az olasz konyha klasszikusai, csakúgy, mint az egyes régiók specialitásai. A válogatásban személyes élményei, érzelmei és tapasztalatai vezették, illetve az a szempont, hogy a hozzávalók elérhetők legyenek a magyar árukínálatban is.
Paraméterek
Állapot | új könyv |
Kiadó | Central Könyvek |
Kiadás éve | 2017 |
Oldalszám | 160 oldal |
Vélemények
Még nincs vélemény.
Hasonló könyvek
Szerző: Vrábel Krisztina
160 grammos szénhidrátdiéta 2. - Újabb finom falatok, lemondás nélkül
Szerző: Thomas Erikson
Idiótákkal körülvéve - Hogyan értsük meg azokat, akiket lehetetlen megérteni?
Szerző: Vrábel Krisztina
160 grammos szénhidrátdiéta - Kedvencek könnyebben - Vrábel Krisztina
Szerző: Kriston Andrea
Kriston intim torna férfiaknak - A férfierő megtartása (2. kiadás)
Szerző: Nagy Réka