Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Weöres Sándor: Egybegyűjtött költemények I.

Weöres Sándor: Egybegyűjtött költemények I. Kattintson rá a felnagyításhoz!
Akciós ár:
4.990 Ft
3.493 Ft
Kedvezmény: 30%
Ez a könyv Weöres Sándor életműkiadásának első kötete. A költő tizenöt éves korától ötvenes éveinek derekáig írt költeményeinek legjavát tartalmazza, azokat, amelyeket a korábban megjelent Egybegyűjtött Írásokba ő maga válogatott be az adott időszak terméséből.
Szerző: Weöres Sándor
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 390 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

Ez a könyv Weöres Sándor életműkiadásának első kötete. A költő tizenöt éves korától ötvenes éveinek derekáig írt költeményeinek legjavát tartalmazza, azokat, amelyeket a korábban megjelent Egybegyűjtött Írásokba ő maga válogatott be az adott időszak terméséből. Az elkövetkező években az életmű további részeinek közlésével folytatódik Weöres teljes életművének kiadása. Ajánljuk a sorozatot mindazoknak: 

akik egyaránt szeretik a virtuóz klasszikus és modern verseket, 
akiket a rafinált gyermeki játékosság éppúgy vonz, mint a gondolati igényesség és elmélyültség, 
akiket elbűvöl anyanyelvünk gazdagsága, szépsége és költőisége, 
vagyis mindazoknak, 
akik ismerik és értékelik egyik legnagyobb költőnk munkáit, 
akik kíváncsiak elfelejtett, kötetbe nem rendezett, kiadatlan verseire, színjátékaira, prózai írásaira, leveleire, műfordításaira, és 
akik most kívánják felfedezni e nagyszerű életmű teljességét.

Weöres Sándor: Egybegyűjtött költemények I. című könyv most 3.493 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Vers, költemény kategóriájában.

/* */