Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü
0

Shakespeare - Az egész világ színház

Shakespeare - Az egész világ színház Kattintson rá a felnagyításhoz!
Ár:
3.360 Ft
2.855 Ft
Kedvezmény: 15%
Elérhetőség: Nincs készleten
Szerző: Bill Bryson
Shakespeare - Az egész világ színház című könyv rövid tartalma: Bill Bryson évszázados koholmányokat, féligazságokat és arcátlan hazugságokat vizsgál meg, és megpróbálja kideríteni, milyen ember rejtőzik a remekművek mögött. Végigjárja Shakespeare korának utcáit, és bemutatja az olvasónak az Erzsébet-kori Anglia nyüzsgését és Shakespeare életének jó néhány szereplőjét.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Bryson magasztalja az író nyelvezetét, aki szüntelen találékonyságával több száz, manapság nélkülözhetetlen kifejezéssel, képpel és szóval gazdagította az angol nyelvet. Élvezettel mesél Shakespeare furcsaságairól, költeményeiről és királyairól.A számtalan forrásból származó adatokat remekül összeszőve méltón emlékezik meg a történelem egyik legjelentősebb és legkevésbé megértett alakjáról, nem beszélve arról az élvezetről, hogy ismét egy klasszikus Bryson-művet olvashatunk.Shakespeare - Az egész világ színház.Kiadó: Akadémiai

Oldalak száma: 200

Borító: puhafedeles

Kiadás éve: 2013

Fordító: Erdeős Zsuzsanna


Shakespeare - Az egész világ színház című könyv most 2.855 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Színházművészet kategóriájában.

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kategóriában kapcsolódó könyvek

Ezek a könyvek is érdekelhetik