Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü
0

Salai kételyei (Kemény borítós)

Salai kételyei (Kemény borítós) Kattintson rá a felnagyításhoz!
Ár:
3.999 Ft
3.400 Ft
Kedvezmény: 15%
Elérhetőség: Nincs készleten
Szerző: Monaldi, Rita
Salai kételyei (Kemény borítós) könyv ár: 3.400 Ft. Rövid tartalom: Róma, az 1500-as évek elején járunk. A pápai trónon egy kicsapongásairól hírhedett Borgia ül, a hívők forronganak, a nyüzsgő város tolvajok, orgyilkosok, spionok és különös módon megannyi német atyafi menedéke is, akik befészkelték magukat a pápai udvarba.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Ebben a veszedelmes világban egy feltűnően szép arcú és eleven eszű toszkán siheder napról napra leveleket körmöl: beszámolóinak tárgya nem más, mint nevelőatyja, Lionardó a piktor. De csakugyan tudunk-e mindent a reneszánsz utolérhetetlen lángelméjéről, hiszen a könyv lapjain egy találmányaival folyton kudarcot valló, éhenkórász, ám nagyképű és aggályos öregember viszontagságairól olvashatunk. Leonardo nevelt fiáról, Salairól már korábban is szóltak hírek, de írásai eddig még nem bukkantak elő. Az ismert olasz íróházaspár, akiknek eddig minden műve szenzáció volt, nem kevesebbre vállalkozott, minthogy megismertessen minket a Salai tollából származó, titokzatos megbízóhoz szóló levélköteggel...Francesco Sorti - Rita Monaldi: Salai kételyei (Keményborítós).Kiadó: Könyvmolyképző

Kiadás éve: 2011

Sorozat: Arany pöttyös könyvek sorozat

Oldalszám: 443

Kötés: keménytáblás


Salai kételyei (Kemény borítós) című könyv most 3.400 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Könyv kategóriájában.

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a könyvek is érdekelhetik