Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Gróh Ilona: Ringató 3. – Sárkányparipán vágtattam

Akciós ár:
3.999 Ft
2.799 Ft
Kedvezmény: 30%

A zeneszerzők között Kodály Zoltán, Szőnyi Erzsébet, Ádám Jenő, a szövegírók sorában pedig Weöres Sándor, Gazdag Erzsi és Csukás István neve szerepel.

Szerző: Gróh Ilona
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-11-30

Bővebb leírás, tartalom

A gyűjteményben a komponált gyerekdalok mellett más népek dalaival is találkozhatunk, amelyek messzi tájak hangulatát idézik. A könyv CD mellékletén a „Ringatósok” számára ismerősként csendül fel az alapító, Gróh Ilona hangja, de a felvételeken énekel és kobzon játszik Gáll Viktória Emese, valamint énekel és gitározik Hazay Annamária és Hazay Tímea is. Szabó Adrien és Balogh Sándor hegedűvel, furulyával, citerával, dorombbal és nádidudával gazdagítja a hangzást.

Szepesi Szűcs Barbara gyönyörű, harmóniát sugárzó képei nagyszerűen simulnak a dalokban megjelenő érzésekhez, fokozzák a könyvet lapozgató, éneklő kisgyerek vagy felnőtt örömét. Ezt a kiadványunkat szintén családi énekeskönyvnek szántuk, de az előzőekhez hasonlóan nagy haszonnal forgathatják a pedagógusok is.

Gróh Ilona: Ringató 3. – Sárkányparipán vágtattam című könyv most 2.799 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Vers, mondóka, dal kategóriájában.

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 06.
A könyvvel teljes mértékben elégedett vagyok. Nagyon hasznos és szép.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 24.
A könyvvel maximálisan elégedettek vagyunk. Jól szerkesztett, hasznos és szép kiadvány.
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 24.
Nagyon szeretjük a Ringató könyveket, mindet megvettük és dalolunk belőlük a baba 2 hónapos kora óta. Ajándéknak is szívesen adom, mert valódi értéket képvisel és igényes a kivitelezése. A CD ennél a könyvnél nem csak oktató jellegű, hanem - mivel zenei kíséret is van - élvezetes hallgatni való is.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a könyvek is érdekelhetik

/* */