Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü
0

Mit? Miért? Hogyan? Profi tudás

Mit? Miért? Hogyan? Profi tudás kategória a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház-ban
Rendezés:
Nézet:
3.995 Ft 2.996 Ft
Rendelhető
A világűr - Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás (Stefan Greschik) könyv ár: 3.995 Ft. Rövid tartalom: Miért van a Holdon annyi kráter? Hogyan működik az űrruha? Miből van az üstökös csóvája? Mik az aszteroidák és a meteoroidok? Hogyan születnek a csillagok? Miért lát olyan jól a Hubble? Mi az a fekete lyuk?
3.995 Ft 2.996 Ft
Rendelhető
Földünk - Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás (Andrea Erne) könyv ár: 3.995 Ft. Rövid tartalom: Hogyan keletkezett a Föld? Hogyan fejlődött ki az élet a Földön? Miért ömlik minden folyó a tengerbe? Miért kell a Földnek légkör? Mit csinál egy vulkanológus? Mit lehet tenni a környezet védelméért? 
3.995 Ft 2.996 Ft
Rendelhető
A világ csodái - Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás (Sabine Lipan) könyv ár: 3.995 Ft. Rövid tartalom: Az ókori világ melyik csodája létezik ma is? Kik voltak a gladiátorok? Melyik a leghíresebb maja város? Hogyan épülnek a hidak? Melyik a leghíresebb New York-i toronyház? Melyik torony vonzza leginkább a villámokat? Hogyan keletkezett a Grand Canyon? Milyen csodavilágokat rejt a tenger? 
3.995 Ft 2.996 Ft
Rendelhető
Az ókori Róma - Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás (Dela Kienle) könyv ár: 3.995 Ft. Rövid tartalom: Valóban Romulus alapította Rómát? Hogyan lett egy kis településből szuperhatalom? Kik voltak a leghíresebb császárok? Hogyan zajlottak a római kocsiversenyek? Kik vívtak élethalálharcot a Colosseumban? Mennyire volt nehéz a legionáriusok élete? Mit hagytak ránk a rómaiak? 
3.995 Ft 2.996 Ft
Nincs készleten
Testünk - Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás könyv ár: 3.995 Ft. Rövid tartalom: Mi teszi vízállóvá a bőrünket? Miért nem fáj a hajvágás? Miért leszünk libabőrösek? Mitől piros a vérünk? Miért hasonlítunk a szüleinkre? Egészséges-e a csókolózás? Miért alusszuk át életünk egyharmadát? Honnan tudják az orvosok, hogy mi a bajunk?
3.995 Ft 2.996 Ft
Rendelhető
Lovak - Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás könyv ár: 3.995 Ft. Rövid tartalom: Hány különböző lófajta létezik? Melyek a világ leghíresebb lovai? Mitől lesz boldog egy ló? A hidegvérű lovak vére tényleg hideg? Hogyan születik a csikó? Mivel foglalkozik a hippoterapeuta? Mit tanulsz a lovasiskolában? Mi az a lovaspóló?