Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü
0

Murakami Haruki: Norvég erdő

Murakami Haruki: Norvég erdő Kattintson rá a felnagyításhoz!
Ár:
3.990 Ft
2.990 Ft
Kedvezmény: 25%
Elérhetőség: Nincs készleten
Szerző: Murakami Haruki
A Beatles Norvég erdő című dala Toruban felidézi első szerelme emlékét, azt az időszakot, amikor beleszeret elvesztett barátja szerelmébe, Naokóba. Egyszeriben visszacsöppen a húsz évvel korábbi Tokióban töltött diákéveibe, abba az életbe.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Viharos barátságok, fellángolások és szakítások, alkalmi szeretkezések, érzelmi zűrzavar, veszteségek és beteljesületlen vágyak jellemezték ezt az időt. Tori újraéli a találkozást a szókimondó, öntörvényű lánnyal, Midorival is, aki a felnőtté válás határán arra késztette, hogy válasszon múlt és jövő között. A könnyed történetében Murakami megidézi az 1960-as évek diákéletének hangulatát, a szabad szerelem, a nagy ivászatok, az élvezetek kamaszos, provokatív hajszolását, a popzene-őrületet. Leheletfinom érzékenységgel ír a végső kérdésekről, a felnőtté válás krízisében hányódó fiatalság sebezhetőségéről.

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a könyvek is érdekelhetik