Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Miért vagyunk boldogtalanok? - Nők, férfiak, párkapcsolatok (Gutman Bea)

Miért vagyunk boldogtalanok? - Nők, férfiak, párkapcsolatok (Gutman Bea) Kattintson rá a felnagyításhoz!
Akciós ár:
1.990 Ft
1.393 Ft
Kedvezmény: 30%
Szerző: Popper Péter
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 690 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

Vajon miért voltak tartósabbak a régi érdekházasságok, mint napjaink kölcsönös szerelmen alapuló frigyei? Miért nem talál magának társat annyi vonzó nő és férfi, holott saját bevallásuk szerint semmire se vágynak jobban, mint hogy végre megállapodhassanak? Miért ér véget csúnya szakítással sok, kívülről boldognak és harmonikusnak tűnő párkapcsolat? Útközben rontjuk el, vagy már magában a választásban kódolva van a kudarc? A Mesterkurzus-sorozat legújabb kötetében arra keressük a választ, hogy mi lehet az oka korunk jellegzetes párkapcsolati problémáinak, mélyen gyökerező szomorúságának és reménytelenségérzésének, s mit tehetünk, ha másképp szeretnénk élni. 

 

A négy szerző gondolatai helyenként egybecsengenek, máshol egymásnak karakteresen ellentmondanak, önálló töprengésre és véleményalkotásra hívva az olvasót is. Izgalmas szellemi kaland, érdemes velük tartani!

 

Almási Kitti - A. J. Christian - Dr. Csernus Imre - Popper Péter: Miért vagyunk boldogtalanok? - Nők, férfiak, párkapcsolatok

 

Kiadó: Jaffa

Oldalak száma: 162

Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT

ISBN: 9789639971646

Kiadás éve: 2011

Sorozat: NYITOTT AKADÉMIA

Miért vagyunk boldogtalanok? - Nők, férfiak, párkapcsolatok (Gutman Bea) című könyv most 1.393 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Pszichológia kategóriájában.

/* */