Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?

Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? Kattintson rá a felnagyításhoz!
Akciós ár:
3.500 Ft
2.450 Ft
Kedvezmény: 30%
Szerző: Jeanette Winterson
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 690 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Amikor Jeanette tizenhat évesen elmegy otthonról, mert szerelmes lesz egy másik lányba, örökbe fogadó anyja, Mrs. Winterson csak annyit kérdez tőle: "Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?""Winterson prózája árad, mint a zene. Megható, ugyanakkor okosan felépített írás, amelyet autolsó mondatig lankadatlan figyelemmel olvasunk." - The Globe and Mail"Befejeztem az első két osztályt, de miután leégettem a játék konyhát, a legcsúfosabb kegyvesztettség lett az osztályrészem, és tanítónőm, aki fekete tweedkosztümben járt, mert gyászolta Skóciát, azzal bocsátott el, hogy - mint anyámnak mondta - zsarnokoskodó, agresszív gyerek vagyok. Az voltam. Fiúkat, lányokat egyformán megvertem, és amikor nem értettem, mit akarnak tőlem az órán, egyszerűen távoztam a tanteremből, majd megharaptam a tanárt, ha megpróbált visszatessékelni. Belátom, viselkedésem nem nevezhető eszményinek, de anyám komolyan hitte, hogy megszállt az ördög, a tanítónőm pedig Skóciát gyászolta. Normálisnak lenni volt a legnehezebb.""A szikrázó humorú "Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?" nemcsak az örökbefogadás érzelmi örökségét dolgozza föl sokoldalúan, hanem helyet kap benne az az üdítő felismerés is, hogy az életet megérteni ugyanolyan nehéz, mint megélni." - Entertainment Weekly"Jeanette Wintersont olvasni annyi, mint szeretni őt. Ez a szilaj, elragadóan különös brit írónő szokatlan őszinteséggel vall magáról önéletrajzi könyvében." - O, The Oprah MagazineA szerzőről:

Jeanette Winterson tíz regényt írt, többek között A szenvedély, A teher és A testre írva címűt; megjelentetett egy novelláskötetet A világ és más helyek címmel; több gyerekkönyvet, forgatókönyvet, publicisztikát is írt. A Nem a narancs az egyetlen gyümölcs elnyerte „a legjobb első regénynek” járó Whitbread-díjat, a John Llewellyn Rhys-emlékdíjat és az E. M. Forster-díjat. Nagy sikerű tévéfilmsorozat is készült belőle, amely Cannes-ban elnyerte az audiovizuális műsorok fesztiváljának (FIPA) Ezüst díját.Jeanette Winterson: Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?Kiadó: Park

Oldalak száma: 264

Borító: keménytábla, védőborító

ISBN: 9789633550212

Kiadás éve: 2013

Fordító: Lukács Laura


Miért lennél boldog, ha lehetsz normális? című könyv most 2.450 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Életrajz, visszaemlékezés kategóriájában.

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a könyvek is érdekelhetik

/* */