Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Anyapara - Miért lennék inkább apa? (Sarah Fischer)

Paraméterek

Kiadó Scolar Kiadó és Szolgáltató Bt.
Oldalszám 224 oldal
Megjelenés 2018
Méret 135 mm x 215 mm
Kötés Ragasztott
ISBN 9789632448275
Akciós ár:
2.999 Ft
2.249 Ft
Kedvezmény: 25%

Önéletrajzi ihletésű, tabudöntő könyv!


Sarah Fischer amellett érvel, hogy sürgősen szükség van egy új anyakép kialakítására, amely a nők igényeire és teherbírására koncentrál.  Az író egyike azon kevés nőknek, akik nyilvánosan elismerik, hogy megbánták, hogy gyereket vállaltak.

Szerző: Sarah Fischer
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. május 29.
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

Sarah Fischer imádja kétéves kislányát, de meg is bánta, hogy anya lett. Mert anyának lenni még mindig rengeteg szakmai és személyes korlátot jelent. Az apáknak könnyebb a dolguk. A nők viszont kénytelenek betölteni az önfeláldozó anya szerepét, aki mit sem törődik saját szükségleteivel. Mert akinek mindez nem elég a boldogsághoz, azt önzőnek, „hollóanyának” tekintik a többiek. Sarah Fischer egyike azon kevés nőknek, akik nyilvánosan elismerik, hogy megbánták, hogy gyereket vállaltak. Könyörtelenül őszintén vall arról, hogyan veszett el a saját élete lánya születésével, és amellett érvel, hogy sürgősen szükség van egy új anyakép kialakítására, amely a nők igényeire és teherbírására koncentrál. Önéletrajzi ihletésű, tabudöntő könyv.


Önéletrajzi ihletésű, tabudöntő könyvében Sarah Fischer annak a folyamatnak az állomásait írja le, hogyan változott át a különféle kényszerítő körülmények hatására öntudatos, emancipált, a munkájának elő felnőtt nőből kizsákmányolt, kiszolgáltatott gyerekké, amint megszülte a kislányát. Sarah Fischer Németországban él, egy olyan fejlett, jóléti társadalomban, amely a nemi szerepeket illetően mégis a miénkhez hasonlóan konzervatív. Nem csoda hát, hogy Sarah történetében a magyar nők többsége magára ismerhet, és felteheti magának a kérdést: Biztos, hogy rendben van ez így?

Anyapara - Miért lennék inkább apa? (Sarah Fischer) című könyv most 2.249 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Gyermeknevelés, gondozás kategóriájában.

Ezek a könyvek is érdekelhetik

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

/* */