Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.290 Ft
2.428 Ft
Kedvezmény: 26%

Paraméterek

ISBN 9789631238457
Kiadó Detektív Kiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 292 oldal

IDEGENBELI JÁTSZMA - OROSZ KRIMIK (Alekszandra Marinyina)

Akciós ár:
3.290 Ft
2.428 Ft
Kedvezmény: 26%
Szerző: Alekszandra Marinyina
Cikkszám: 9789631238457
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

,,... üvölteni szeretnék attól a gondolattól, hogy az ilyen tehetséges emberekre minálunk csak az elmebetegeknek van szükségük. Hogyan történhetett meg az, hogy a társadalom nem fogadta be őket? Miért történt ez így? Ők mindannyiunkat gyűlölnek, sajnálat nélkül elpusztítanak bárkit, aki megfelel a megrendelő igényeinek, csak azért, mert valamikor nem ismertük el a tehetségüket és a művészetüket. Ez borzalmas. De ez a fizetségünk." 

Titkos vágyaktól szenvedsz? A megbízható álcázott 'cég' segítségére lesz bármiben - kiskorúak megrontásától a gyilkosságig. A 'cég' virágzik, az elkövetőket szinte lehetetlen beazonosítani: nem hagynak nyomokat, fegyelmezettek, és csak nagyon ritkán találkoznak egymással. Anasztaszija Kámenszkája abban a 'szerencsés' helyzetbe kerül, hogy véletlenül keresztezi a banda útját és felhívja magára a figyelmüket. Hogy leplezze a 'céges dolgozókat', belekezd egy kifinomult és veszélyes játszmába, sőt - hallottak ár ilyet?! - kénytelen igénybe venni a helyi maffiafőnök, a Város keresztapályának segítségét. 

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */