Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü
0

Emma fiai

Emma fiai Kattintson rá a felnagyításhoz!
Ár:
3.499 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten
Szerző: Fábián Janka
A számos félreértés és viszontagság után egymásra talált párnak, az elismert gyerekorvosnak, Kóthay Gábornak és szépséges feleségének, a sikeres írónőnek, Emmának három fia születik. Három különböző jellem, három különböző életút és sors. Mindegyik fiú a maga egyéni módján és eszközeivel keresi boldogulását és boldogságát a húszas-harmincas évek Magyarországán.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A három testvér közül a legidősebb és legkomolyabb, Tamás, apja nyomdokaiba lépve orvosnak tanul. A középső, jóképű Péter, akinek egy nő sem tud ellenállni, a Ludovika növendéke, és a berlini olimpiára készül, ahová ki is jut, miközben egyre inkább belesodródik a politikába. A legkisebb, az apja rajztehetségét öröklő, visszahúzódó, álmodozó Öcsi festőnövendék. Egy napon találkozik valakivel, aki nemcsak az ő, de a fivérei életét is megváltoztatja… A nagy világégés, Magyarország belépése a háborúba, a keleti fronton harcoló csapatok pusztulása, a német megszállás, majd a nyilas rémuralom eseményei a Kóthay családot is megrendítik; nem hiányoznak a rosszakarók, és nem maradnak el a tragédiák sem. Az 1945 után kibontakozó új rendszer pedig semmi jót nem ígér az életben maradottaknak. A történész végzettségű fiatal írónő váratlan fordulatokban, hol vidám, hol felemelő, hol szívszorító pillanatokban bővelkedő könyve a második darabja egy háromkötetes családregénynek, amely egészen a 20. század végéig követi nyomon a Kóthay család több nemzedékének életét.

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a könyvek is érdekelhetik