Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Életmód, egészség

Az életmódról és az egészségről szóló könyveket és kiadványokat egyre nagyobb érdeklődés övezi, ezért döntöttünk úgy, hogy ebben a kategóriában csoportosítjuk ezeket. Így akár a diétádhoz keresel útmutatót, akár szépségápolási tanácsra van szükséged, vagy egyedül szeretnél megtanulni jógázni, itt hasznos információra találsz.

A kategóriát témák szerint további alkategóriákra bontottuk, azzal a céllal, hogy ha csak egy konkrét terület érdekel, azt pillanatok alatt felfedezhesd. Ha megvan, amit kerestél, további érdekes könyvekre találsz a többi főkategóriában! Nézz körül más kategóriákban is!

Életmód, egészség a Könyv kategóriában

Szűrés

Borító
Ár szerinti szűrés
Kiadás éve
Kiadó
Szerző szerinti szűrés
Rendezés:

A webáruházunkban online megvásárolható könyvek között is nagy hangsúly tevődik az életmódváltási tanácsokkal, életstílussal és egészséggel kapcsolatos könyvekre. Ennek oka, hogy rohanó, időhiánnyal küzdő világunkban erősödő problémák az elhízás, az egészségtelen táplálkozás, a mozgáshiányos életmód. Azonban érezhetően növekszik azoknak a száma, akik megoldást keresnek ezekre a problémákra – akár könyveinkből is. Ha Te is köztük vagy, akkor jó helyen jársz, itt biztosan lesz olyan olvasnivaló, amiből ötleteket meríthetsz.

Mit tartalmaznak az Életmód, egészség kategórián belüli alkategóriák?

Ebben a főkategóriában öt témakörben kutathatsz új információk, segítő könyvek és akár receptek után, diétától a szépségápolásig.

A Diétás könyv, táplálkozás alkategória a most divatos táplálkozási szokásokat, gyógy- és életmódváltó diétákat veszi górcső alá. Ezen belül találhatod meg a Paleolit könyvek alcsoportját is, ha éppen ez érdekel.

Az Edzés, mozgáskultúra alkategóriában segítséget találsz jógagyakorlatok, a helyes nyújtás vagy a saját testsúlyos edzés tárgykörében. A módszereket részletező kiadványokon kívül figyelmet érdemel például a Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalait részletező könyv vagy a sztorizós, életrajzi ihletésű könyvek is.

Az Életstratégiával kapcsolatos könyvek között böngészhetsz, ha a dohányzásról szeretnél leszokni vagy a hatékonyságnövelés érdekel. De ha a természetes gyógymódokban képeznéd magad, akkor a Gyógykezelés, orvoslás alkategóriában nézz körül.