Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü
0

Esterházy Péter: Egyszerű történet vessző száz oldal - a kardozós változat

Esterházy Péter: Egyszerű történet vessző száz oldal - a kardozós változat Kattintson rá a felnagyításhoz!
Ár:
2.990 Ft
2.300 Ft
Kedvezmény: 23%
Elérhetőség: Rendelhető
Szerző: Esterházy Péter

"Taníts meg örülni..."

 

„Íme, egy friss, ropogós regény a tizenhetedik századról. Tehát történelmi regénynek kell lennie, mert hogyan is lehetne más, mint történelmi, ha egyszer a tizenhetedik században játszódik, de a huszonegyedik században írták? Írta - Esterházy Péter. - E. P.”

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egy kemény asszonyról szól, aki tud szeretni és gyűlölni. Az Úristenről és Gizi nevű bakmacskájáról. Férfiakról, az egyik Nyáry Pál. Christoph Ransmayr csöndhintókészítő neve is csak véletlenül esik egybe a kortárs osztrák íróéval. A szakács „a nagy ételsorokat még mindig fejből tudja, akár a Miatyánkot”, specialitása a tengeri piláf. Croy herceg megfigyeltet és jelentéseket írat, de azokat tán el se olvassa. „Sebaj, tudjuk, a jelentés lényege nem az, hogy olvassák, hanem hogy írják őket.” Nem volna ez így szerencsés azonban a könyvekkel. Ha nem olvassák őket, nem történik semmi, porfogó tárgyakká lesznek. Ha meg ezt itt nem olvassák el, nem tudják meg soha, hogy legfontosabb: örülni tudni.

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 03.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a könyvek is érdekelhetik