Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
6.000 Ft
4.437 Ft
Kedvezmény: 26%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-07-01

Az a 9 hónap (Arlene Eisenberg - Sandee Hathaway - Heidi Murkoff)

Akciós ár:
6.000 Ft
4.437 Ft
Kedvezmény: 26%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-07-01

Az a 9 hónap (Arlene Eisenberg - Sandee Hathaway - Heidi Murkoff)

Szerző: Murkoff, Eisenberg, Hathaway
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A szülészet legújabb eredményeire építő kötetből a gyermekvárásra, a szülésre és a leendő szülők életmódjára vonatkozó minden fontos információ megtudható. A neves szerzők tanácsokat adnak a fogamzási tervvel és az orvosválasztással kapcsolatban, bemutatják a szülés lehetséges módozatait, hónapról hónapra ismertetik a várandóssággal együtt járó testi és lelki változásokat, kitérnek a terhesség alatti szexuális életre, felkészítenek a második gyermek érkezésére és az ikerterhességre – de mindez csupán töredéke annak a rengeteg kérdésnek és problémának, melyekre a könyv megnyugtató válaszokat ad.A korábbi kiadásokhoz képest újdonság, hogy külön rész foglalkozik a dolgozó anyákkal, bővült a leendő apáknak szánt fejezet és naprakész lett a terhesség alatti táplálkozásról szóló rész (itt receptek is olvashatók). Az egyes fejezetekhez kapcsolódó illusztrációkon hónapról hónapra nyomon követhető a magzat fejlődése, a vajúdás, a szülés, a gyermekágyi időszak és a szoptatás idejére pedig tengernyi hasznos tanácsot kapnak az ifjú szülők.


Alcím: Útmutató leendő anyáknak és apáknak

Szerző(k): Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, Sandee Hathaway

 

Az a 9 hónap (Arlene Eisenberg - Sandee Hathaway - Heidi Murkoff) című könyv most 4.437 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Akciós könyvek-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */