Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Akadémiai helyesírási szótár

Akciós ár:
4.990 Ft
4.240 Ft
Kedvezmény: 15%

Internetes szótárral

 

Szerkesztette: Bárány Margit

 

A szótár több mint 200 000 szó helyes írásmódját adja meg A magyar helyesírás szabályai című mű szabályai alapján. Gyors és használható segítség a magyar szavak helyesírásához.

 

Az internetes szótár a könyvben található regisztrációs számmal használható a regisztrációtól számított 24 hónapig. A helyesiras.akkrt.hu weboldalon közel 200 000 szó helyesírása ellenőrizhető.

Szerző: Bárány Margit
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Gyorsan változó világunkban anyanyelvünk is részese a folyamatoknak, maga is változik, fejlődik, új kifejezésekkel gazdagodik, ezért fontosnak tartjuk, hogy friss, a korábbiaknál jóval bővebb szóállománnyal rendelkező kiadvánnyal segítsük a helyes írásmód használatát.



A szójegyzék A magyar helyesírás szabályai című mű szabályain alapul, de a legfőbb szempont a minél nagyobb szóanyag bemutatása volt. Arra törekedtünk, hogy aki kézbe veszi a kötetet, minél több szó helyes írásmódját találja meg.

 

A Magyar helyesírási szótár című alapművet jelen kiadványunk nem váltja ki, nem is ez volt a szándékunk: egy viszonylag nagy szólistával, a szavakhoz kapcsolt információk (elválasztás, kivételek) nélkül kívánunk gyors és használható segítséget nyújtani a magyar szavak helyesírásához.



Az internetes szótár a könyvben található regisztrációs számmal használható a regisztrációtól számított 24 hónapig.

 

Akadémiai helyesírási szótár - 2 az egyben!

 

Kiadó: Akadémiai



Kiadás éve: 2013



Oldalszám: 1416



Borító típusa: keménytáblás, védőborítóval

Akadémiai helyesírási szótár című könyv most 4.240 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Szótár, nyelvkönyv kategóriájában.

Ezek a könyvek is érdekelhetik

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

/* */